تشخیص آچارخوردگی پیچ های خودرو
روش های تشخیص رنگ شدگی و یا تعویضی بودن قطعات خودرو چیست؟
یکی از فاکتورهای مهم در هنگام تشخیص رنگ شدگی یا تعویضی بودن قطعات خودرو، آچارخوردگی می باشد. پس برای آشنایی بیشتر با مفهوم آچارخوردگی و همچنین روش های تشخیص آن، مطالب امروز را از دست ندهید.
مفهوم آچارخوردگی
مالکان خودرو به دلایل مختلفی اقدام به رنگ کردن خودرو و حتی تعویض کردن قطعات خودروی خود می نمایند. از طرفی برای تعویض یا رنگ کردن قسمت هایی از خودرو به علت اتصال آن قطعه به سایر قطعات، نیاز به باز شدن پیچ ها وجود دارد. به فرایند باز کردن پیچ ها به دلایل مختلف، آچارخوردگی می گویند.
نحوه تشخیص آچارخوردگی پیچ ها
- بررسی و مقایسه پاشش رنگ لولا و پیچ ها
رنگ لولا باید به صورت یکدست و یکنواخت، استاندارد و فابریک باشد. در نتیجه باید بررسی کنیم که پاشش رنگ لولا با محل اتصال آن به صورت یکدست بوده و با کشیدن ناخن بر روی پیچ، رنگ به راحتی کنده نشده و پوسته پوسته نمی شود. زیرا رنگ های فابریک از مقاومت خوبی برخوردار هستند.
- بررسی پیچ ها و آچارخوردگی آنها در هنگام بررسی تعویضی بودن کاپوت
برای بررسی این قسمت کاپوت خودرو را بالا زده و پیچ های بالا و پایین را با کشیدن ناخن بر روی آنها بررسی میکنیم.
- بررسی آچارخوردگی هنگام تشخیص تعویضی بودن گلگیر
در هنگام بررسی گلگیر ها نیز میتوانیم از روی پاشش رنگ و همچنین رنگ های غیر استاندارد و با پوسته پوسته شدن متوجه آچارخوردگی شویم.
- بررسی آچارخوردگی هنگام تشخیص تعویضی بودن اتاق خودرو
تشخیص تعویضی بودن اتاق خودرو به راحتی امکان پذیر نمی باشد و باید توسط کارشناس انجام گیرد و با بررسی یکی از موارد یعنی پیچ های خودرو مشخص شود که آچارخوردگی روی پیچ ها وجود دارد یا نه.
- بررسی براکت و لولاها
همانطور که در قسمت روشهای تشخیص تعویضی بودن قطعات اشاره کردیم، فروشندگان برای اینکه بخواهند خریداران یا حتی کارشناسان متوجه آچارخوردگی و تعویضی بودن قطعات نشوند، از قسمتی از براکت و لولا برش داده، قطعه را تعویض و مجدد جوشکاری و رنگ می کنند. در نتیجه در اینجا میتوان با قلم یا مگنت آهنربایی و از طریق ضخامت رنگ متوجه این موضوع شویم.
دیدگاهتان را بنویسید